Om Esther

Esther - more than beautiful  

​Esther´s 3 produkter er alt rigeligt til en sund og god hudpleje, og kan enten bruges alene, eller sammen med dine øvrige hudplejeprodukter. Der er brugt rå, rene, virksomme og naturlige råvarer, som kan kombineres med andre hudplejeprodukter. Valget af råvarer er især de fine/lette olier som giver huden naturlig fugt og pleje.  
Råvarerne er udvalgt med omhu og er kendt fra tidernes morgen som ´hudens bedste venner´ så som: sheabutter - arganolie - jojobaolie - abrikoskerneolie og E-vit.

Værdibaseret og bæredygtige råvarer er udvalgt ex. Shea butter - Vitellaria paradoxa (sheatræet). Kvinder samler Shea nødderne, som forarbejdes ved at knuse og formales for at få den fine og rige sheasmør - som bruges i Esther´s hudpleje.   

Om Karen - ejeren af Esther-more than beautiful serien
Mit navn er Karen Krogh, uddannet Cidesco kosmetolog og er tidligere formand for Dansk Kosmetolog forening.
Jeg har boet i Syd-Frankrig, Californien, København og altid været tæt på havet, byen og lufthavnen.

Har arbejdet i hudpleje industrien via DermaNor AS - Norge´s største leverandør med afdeling i DK.

Har rejst, set og hørt mange varierende ´hudpleje-tips´ - som er blevet fortalt, senest af hudpleje industrien, hudlæger, skønheds-bloggere, men også helt tilbage til Dronning Esther´s tid

Esther - more than beautiful er inspireret af Dronning Esther fra det Gamle Testamente - Esther´s Bog

Lad dig ikke ´nøjes´ med at ´se godt ud´ - find din mission i livet!

Esther kunne have valgt at ´nøjes´ med at være dronning. ´Nøjes´ med at se godt ud, men bruger i stedet både hoved og hjerte, og ender med at være med  til at redde sit folk. Hun er modig, klog, værdig og smuk. Hun er mere end smuk, og jeg ser hende og fortællingen, som en værdifuld ´rollemodel´ her i vores tid. 

Esther - more than beautiful - Etableret. 2014 - Esther 4:14 


ESTHER´s hudplejeserie er inspireret af fortællingen om én af kvinderne i Det gamle testamente.  

Den unge Esther var en køn, ung kvinde, der er vokset op som adoptivdatter hos slætningen Mordokaj. Hun kommer som flygtning til Susa, i det tidligere Persien. Kong Ashasverus har udstedt en skønhedskonkurrence, da han har brug for en ny dronning. Fra hele landet kommer unge kvinder ind til Borgen i Susa, og de skal gennemgå tolv måneders skønhedskur ´i olier og balsam´, inden de kan fremstå for Kongen og udvælges til ny Dronning. 

Kongen syntes så godt om Esther at han gifter sig med hende og hun bliver Dronning. Hun er gået over i historien, fordi hun med livet som indsats gik i forbøn for sit folk hos kong Ahasverus. 

Haman, en indflydelsesrig mand ved Ahasverus´s hof havde fået had til Esther´s folk. Han havde i kongens navn udstedt en befaling om, at de alle skulle dræbes og deres ejendele beslaglægges. Ingen kunne bede om foretræde hos kongen, og enhver, som opsøgte ham uden at være indbudt, blev øjeblikkelig dræbt. 

Efter tre dages stilhed og bøn opsøgte Esther Kongen. Hun iførte hun sig sit kongelige skrud og stillede sig op i den indre gård foran kongens palads. Kongen sad på sin kongetrone i det kongelige palads lige ud for indgangen, og da Kongen så Esther stå ude i gården, ´fandt hun nåde for hans øjne´. Kongen rakte sit guldscepter ud mod Esther, hvilket betød hun kunne træde nærmere. Esther inviterede Kongen til middag, hvor også Haman var til stede - afsløringen af den onde plan fandt sted, og hendes folk bliver reddet.

The book of ESTHER findes i Det Gamle Testamente hvor du kan læse hele beretningen om en kvinde der bruger hoved og hjerte til at lede og redde hendes folk. Hun nøjes ikke med at se godt ud, men har en mission.